Tomaatti-burratasalaatti on italialainen klassikko, joka muuntautuu entistäkin paremmaksi, kun siihen lisää yrttiöljyn sekä kevyen maukkaan, kirvelillä maustetun Järvikylän Kesäinen-salaattisekoituksen.

2 annosta
10 min
helppo

1 pussi (75 g) Järvikylän Kesäinen-salaattisekoitusta
250 g erivärisiä kirsikkatomaatteja
1 pallo burrataa tai buffalomozzarellaa

Yrttiöljy
3/4 dl rypsiöljyä
1/2 nippua Järvikylän Lehtipersiljaa
1/2 nippua Järvikylän Korianteria
1 rkl punaviinietikkaa
ripaus suolaa
1 valkosipulinkynsi kuorittuna

  1. Jaa salaattisekoitus kahdelle lautaselle. Poimi muutama oksa kirveliä lautasilta sivuun koristelua varten.
  2. Viipaloi ja puolita kirsikkatomaatit erikokoisiksi ja -muotoisiksi paloiksi. Levitä salaattisekoituksen päälle.
  3. Revi burrata kahteen osaan ja asettele lautasten keskelle.
  4. Soseuta kaikki kastikkeen ainekset tasaiseksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Ripottele annosten päälle reilusti yrttiöljyä. Koristele kirvelillä. Tarjoile heti.
image_printTulosta