Tämä salaatti on oikea makupommi. Järvikylän Maukas-salaattisekoituksen pak choi ja sinappi tuovat sopivaa mausteisuutta ja aromikkuutta makean bataatin ja suolaisen fetan rinnalle. Annoksen kruunaa täyteläinen tahinikastike.

2 annosta
40 min
helppo

1 iso bataatti
2 rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa
1 pussi (75 g) Järvikylän Maukas-salaattisekoitusta
100 g paahdettuja cashewpähkinöitä
100 g fetaa

Tahinikastike
2 rkl tahinia
1/2 sitruunan mehu
4 rkl rypsiöljyä
2 rkl seesamiöljyä
1 iso valkosipulinkynsi kuorittuna
ripaus suolaa

  1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Kuori bataatti ja pilko 1 x 1 cm kuutioiksi. Levitä uunivuokaan ja ripottele päälle öljyä ja suolaa. Paahda uunissa 30 minuutin ajan.
  2. Soseuta kaikki kastikkeen ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella sileäksi kastikkeeksi.
  3. Asettele salaattisekoitus tarjoiluvadille. Lisää paahdetut bataattikuutiot sekä cashewpähkinät ja murustettu feta. Lusikoi päälle reilusti kastiketta. Tarjoile heti.
image_printTulosta