Wasabirucolalla terästetty salaattisekoitus Järvikylän Voimakas sopii mainiosti aasialaisiin ruokiin, kuten helppoihin miso-sieninuudeleihin. Kuuman ruoan joukkoon se kannattaa käännellä juuri ennen tarjoamista.

Voit käyttää mitä tahansa nuudeleita, mutta erityisen paljon makua on vehnän ja tattarin sekoituksesta valmistetuissa soba-nuudeleissa.

4 annosta
15 min + marinointi 1 t
maidoton, vegaaninen, kanamunaton

1 kurkku
2 rkl soijakastiketta
2 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl seesamiöljyä
½ tl suolaa
1 pussi Järvikylän Voimakas-salaattisekoitusta
1–2 rkl rapeaa valkosipuli-chiliöljyä

  1. Murskaa kurkun rakenne kevyesti veitsen lappeella painellen. Leikkaa kurkku noin ½–1 cm viipaleiksi kulhoon. Mittaa joukkoon soijakastike, riisiviinietikka, seesamiöljy ja suola, ja sekoita voimakkaasti. Anna marinoitua jääkaapissa noin 1 tunti.
  2. Kaada salaattisekoitus kulhoon. Valuta kurkut marinadista ja kääntele salaattisekoituksen joukkoon. Lusikoi rapeaa chiliöljyä salaatin päälle oman maun mukaan.
image_printTulosta