Tätä kannattaa kokeilla! Maistuva lohitahna saa makua tuoreesta korianterista ja mintusta. Se sopii loistavasti illanistujaisten dippailuun tai vaikka juhlapöytään. Yhteistyöresepti Järvikylä ja Hätälä.
3-4 annosta
valmistusaika 30 min
helppo
Tahna
250 g Hätälän lämminsavustettua lohta (tai loimulohta) palana
100 g paksua majoneesia
50 g créme fraîchea
1 tl sitruunan mehua (ja hieman kuorta hienona raasteena)
2/3 ruukkua Järvikylän Minttua
2/3 ruukkua Järvikylän Korianteria
1-2 rkl Taco mausteseosta
Lisäksi
1 pussi nacholastuja
2 kpl isoja tomaatteja
2 kpl avokadoa
1 pieni purkki TexMex Salsa dippikastike
150 g créme fraîchea
Valmistus
- Sekoita kulhossa majoneesi sekä créme fraîche ja mausta sitruunan mehulla, hienoksi leikatuilla yrteillä ja taco mausteseoksella. Poista kalasta nahka ja nahan alla oleva ruskea lihas. Hienonna kala käsin syyrakenteen mukaisesti lastumaiseksi. Sekoita lohi tahnan joukkoon.
- Leikkaa kasvikset ja kokoa tarjoiluvati haluamallasi tavalla. Voit yhdistää tähän myös mainiosti mitä tahansa Järvikylän salaattia.
- Koristele lopuilla korianterin ja mintun lehdillä.