Ginigraavattu lohi hurmaa juhlapöydässä! Tuore tilli ja ginillä maustettu graavaus tuovat loheen raikkautta ja juhlan tuntua.
Resepti yhteistyössä Fredman, Hätälä & Järvikylä
Ainekset
1 kpl sitruuna
1 kpl lime
1 ruukku Järvikylän Tilliä
6 cl giniä
3 rkl Karkeaa merisuolaa
1 rkl sokeria
n. 700 g Hätälä lohifile
Lisäksi Fredman Vahapaperi ja Fredman Folio
Valmistus
- Raasta sitruksien kuoret ja hienonna tilli. Viipaloi sitrukset veitsellä siivuiksi.
- Sekoita kuoriraaste, hienonnettu tilli, sokeri ja karkea merisuola keskenään.
- Sivele gini lohifileen pintaan ja hiero sen jälkeen mausteseos käsin fileeseen. Asettele sitrusviipaleet fileen päälle.
- Kelmuta tiukasti tuorekelmuun ja anna maustua kylmässä 24 tuntia.
- Pyyhi maustuneen fileen pinta puhtaaksi ja kuivaksi.
- Siivuta ohuelti ja tarjoile.