Kesäisen raikas vesimeloni-fetasalaatti kootaan Pehtoorin, Kartanon tai Ruustinnan salaatista ja maustetaan herkullisella basilikavinegretellä.

4 annosta

Ainekset
1 pussi Järvikylän Pehtoorin salaattia (tai ruukku) tai
1 ruukku Kartanon salaattia tai
1 ruukku Ruustinnan salaattia
½ vesimeloni
½ punasipuli
150 g fetaa

Basilikavinaigrette

1 ruukku Järvikylän Basilikaa
½ dl oliiviöljyä
2 rkl valkoista balsamicoa
suolaa & mustapippuria

Valmistus

  1. Revi salaatti tarjoiluastialle. Asettele päälle kuutioitu vesimeloni ja pilkottu punasipuli. Murenna feta salaatin päälle.
  2. Hienonna basilikasta noin ¾. Yhdistä basilikasilppu, oliiviöljy ja balsamico. Sekoita voimakkaasti, jotta koostumus paksunee. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria.
  3. Pilko loput basilikanlehdet ja levitä vinaigreten kanssa salaatin päälle.
image_printTulosta