4 annosta valmistusaika
300 g maustamattomia broilerisuikaleita
3 rkl kalakastiketta
2 rkl soijakastiketta
1 rkl etikkaa
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl inkivääriä raasteena
1–2 punaista chiliä silputtuna
1 ps (500 g) vokkikasviksia maun mukaan
1 prk (400 g) kookosmaitoa
3–4 dl vettä
1 ruukku lehtikaalia
2 limen mehu
rouhittua valkopippuria
1 ruukku Järvikylän Korianteria
suolaa
3 rkl kalakastiketta
2 rkl soijakastiketta
1 rkl etikkaa
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl inkivääriä raasteena
1–2 punaista chiliä silputtuna
1 ps (500 g) vokkikasviksia maun mukaan
1 prk (400 g) kookosmaitoa
3–4 dl vettä
1 ruukku lehtikaalia
2 limen mehu
rouhittua valkopippuria
1 ruukku Järvikylän Korianteria
suolaa
Mausta broilerisuikaleet kala- ja soijakastikkeella sekä etikalla. Anna maustua 5 minuuttia. Kuumenna öljy kasarissa, kiehauta inkivääri ja chilisilput. Lisää vokkikasvikset ja kypsennä pari minuuttia sekoitellen. Lisää kookosmaito ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi, lisää kanasuikaleet mausteineen joukkoon ja hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Sekoita lehtikaalinlehdet, limemehu, valkopippuri ja yrttien lehdet joukkoon. Anna hautua toiset 5 minuuttia. Mausta halutessasi suolalla.
Tarjoa hyvän leivän kanssa.