4 annosta

1 levy nuudelia
vettä
suolaa
1/2–1 ruukkua Järvikylän Torpparin Trio- tai Pehtoorin Salaattia
1 pkt (150 g) kylmäsavulohta
1 limen mehu
1 punasipuli
6 cm:n pala inkivääriä
1 punainen chili
1 vihreä chili
1/4 dl sokeria
1 rkl öljyä
ruukkua Järvikylän Korianteria

Kiehauta nuudelilevy suolalla maustetussa vedessä. Valuta, lorauta tilkka öljyä nuudeleille ja jäähdytä.

Laita salaatinlehdet alkuruokalautasille tai laseihin, kieputtele nuudelit salaatinlehdille ja aseta suikaloidut lohiviipaleet päälle. Purista limen mehu annoksiin.

Suikaloi kuoritut punasipulipuolikkaat, kuorittu inkivääri ja siemenettömäksi puhdistetut chilit ohuiksi tikuiksi. Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää sokeri ja anna sen sulaa ja hiukan ruskistua, älä polta. Karamellisoi sipuli-, inkivääri- ja chilitikut pannussa. Jäähdytä hetki ja nosta keoksi lohiannosten päälle.

Revi korianterin lehtiä annoksiin.

Tarjoa alkuruokana.

image_printTulosta