10 annosta, 10 minuuttia

1 tuore ananas
¾ dl hunajaa
¼ ruukkua Järvikylän Rosmariinia
8 limeä
1 plo (15 dl) kivennäisvettä

Yrttijäät

Järvikylän yrttejä esim. minttua,
lehtipersiljaa,
timjamia
vettä

Riivi tai silppua yrtinlehtiä jääpala-astiaan,
valuta vettä päälle ja jäädytä pakastimessa.

Leikkaa ananaksen tyvestä ja latvuksesta parin sentin viipaleet pois. Nosta ananas pystyn ja leikkaa se kahdeksaksi lohkoksi. Leikkaa lohkoista kovat keskiosat pois ja irrota hedelmäliha kuorista, poista mahdollisesti hedelmälihaan jääneet ruskeat kuoripilkut.

Pane ananaspalat mixeriin, lisää rosmariinin lehdet, limeteistä puristettu mehu ja hunaja. Pyöräytä aineet sileäksi ja kaada boolimaljaan.

Lisää kivennäisvesi jäät juuri ennen tarjoamista.

image_printTulosta