4 annosta, 20 minuuttia

1 ruukku Järvikylän Basilikaa
1 ruukku Järvikylän Villirucolaa
1 pussi Järvikylän Jääsalaattia (tai muuta vihreää salaattia)
16 kirsikkatomaattia
2–4 palloa (à 125 g) mozzarellajuustoa
oliiviöljyä
tummaa balsamikastiketta
karkeaksi rouhittua mustapippuria
merisuolahiutaleita

Irrota basilikanlehdet ja leikkaa rucola. Halkaise pestyt kirsikkatomaatit. Kokoa salaatit, yrtit ja kirsikkatomaatinpuolikkaat lautasille salaatiksi. Halkaise valutetut mozzarellapalloset repäisemällä ja nosta palat annoksin päälle.

Valuta oliiviöljyä ja tummaa balsamikastiketta salaattiannosten päälle, ripottele hiukan mustapippuria ja merisuolaa pinnalle tai tarjoa kastikeainekset ja mausteet erikseen.

image_printTulosta