2 annosta
2 vihreää paprikaa
2 valkosipulin kynttä
1 dl mustia kalamata-oliiveja
¼ dl oliiviöljyä
½ ruukkua Järvikylän Oreganoa
mustapippuria
150 g fetajuustoa
Tarjoiluun
1 rs (300 g) t tuorepastaa
vettä, suolaa
Kuutioi pestyt, putsatut paprikat ja silppua kuoritut valkosipulin kynnet. Käytä valutetut oliivit kokonaisina tai pilkottuina.
Laita tässä välissä pastavesi suolan kera kiehumaan ja etene pastan keitossa pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota paprikakuutiot, silputtu valkosipuli ja oliivit pehmeiksi, älä ruskista. Mausta oreganosilpulla sekä mustapippurilla ja murenna feta aineksien päälle pannuun. Nosta pasta keitinvedestä esim. pastakauhalla kastikkeen päälle paistokasariin ja sekoita.
Tarjoa välittömästi.