4–5 annosta, 30 minuuttia
1 (noin 500 g) porsaan sisäfilee
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta
1 maustemitallinen punaista chilirouhetta
½ tl sokeria
1 rkl öljyä
Kasvikset
1 fenkoli
1 punasipuli
100 g vihreitä papuja
2 rkl öljyä
½ dl valkoviiniä
tai
2 tl valkoviinietikkaa
suolaa, rouhittua valko- tai mustapippuria
1 ruukku Järvikylän Rucolaa
½ ruukkua Järvikylän Ruohosipulia
Leikkaa kalvoista puhdistettu porsaanfilee noin sentin paksuisiksi pihveiksi. Sekoita mausteet sekä sokeri ja ripottele seos pihvien päälle. Anna maustua 15 minuuttia.
Leikkaa fenkoli ja kuorittu sipuli ohuiksi lohkoiksi. Keitä vihreitä papuja suolalla maustetussa vedessä 3 minuuttia, valuta. Kuumenna öljy pannussa, lisää kasvikset ja kuullota niitä noin 5 minuuttia, älä kuitenkaan ruskista. Lisää valkoviini tai viinietikka ja haihduta se keittäen pois. Mausta kasvikset suolalla ja pippurilla sekä silputulla ruohosipulilla. Pidä kasvikset lämpimänä.
Paista possupihvit paistinpannussa kuumassa öljyssä tai grillissä kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Sekoita rucolanlehdet kasvisten joukkoon ja kaada seos tarjoilu- vadille, nosta kuumat pihvit päälle.
Tarjoa esim. silputulla ruohosipulilla ja chilikastikkeella maustetun kermaviilikastikkeen kanssa.