4 annosta

1 ruukku Järvikylän Frisee-salaattia
150 g punaisia ja keltaisia kirsikkatomaatteja
200 g isoja katkarapuja
200 g lämminsavulohta
mustapippuria
1/4–1/2 kypsää hunajamelonia
1 ruukku Järvikylän Korianteria
1 ruukku Järvikylän Perillaa

Kastike

1/2 dl öljyä
1 limen mehu
1 tl etikkaa
1 rkl soijakastiketta
2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
1–2 tl siirappia tai hunajaa

Sekoita ensin kastike ja anna sen maustua.

Pese ja linkoa salaatinlehdet, huuhtaise kirsikkatomaatit ja halkaise ne. Valuta sulaneet katkaravut. Lohko hunajameloni ja kuutioi kuoresta irrotettu hedelmäliha.

Asettele salaattiainekset lautasille ja valuta kastike päälle. Viimeistele annokset korianterin ja perillan lehdillä.

 

Vinkki!

Voit tarjota salaatin melonilohkon kuorista.

image_printTulosta