-, Gluteenittomat-Sinihomejuustodippi

Sinihomejuustodippi

8 annosta, valmistusaika 10 minuuttia + maustumisaika

¼ ruukkua Järvikylän Minttua
pari oksaa Järvikylän Rosmariinia
200 g sinihomejuustoa
1 prk (150 g) ranskankermaa
2 rkl hunajaa

Pinnalle
¼ ruukkua Järvikylän Minttua

Silppua yrtit ja murenna sinihomejuusto esim. haarukalla painellen. Sekoita aineet. Anna maustua jääkaapissa puolesta tunnista seuraavaan päivään.

Siirrä kastike tarjoiluastiaan ja silppua mintunlehtiä pinnalle. Tarjoa grilliruokien, savukalan tai dippikasvisten kera.

2019-04-12T07:01:17+00:00Lisukkeet, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt