Maistuvat kesärullat voi täyttää oman maun mukaan esimerkiksi yrteillä, kasviksilla ja jokiravun pyrtöillä. Dippaa maapähkinädipissä ja nauti!

4 rullaa
30 min
helppo

Ainekset:
1 iso porkkana, ohuiksi tulitikuiksi leikattuna
0,5 kurkku, ohuiksi tulitikuiksi leikattuna
0,5 nyrkin kokoinen pala keräkaalia, ohueksi viipaloituna
1 dl jokiravun pyrstöjä
6 riisipaperiarkkia
kourallinen Järvikylän korianteria
kourallinen Järvikylän Aasian minttua
kourallinen Järvikylän orvokin kukkia

Maapähkinädippi:
0,5 dl maapähkinävoita
3 rkl kuumaa vettä
1 rkl soijaa
0,5 raastettua valkosipulinkynttä
0,5 peukalon kokoinen pala raastettua inkivääriä

Ohje:
1. Upota riisipaperiarkit kylmään veteen noin 15 sekunniksi ja levitä sitten ison lautasen tai työtason pinnalle. Täytä arkit vihanneksilla, ravunpyrstöillä ja yrteillä
sekä orvokin kukilla. Täytteet kannattaa lisätä rullan keskelle. Aseta alimmaksi ne tuotteet, joiden haluat näkyvän rullien pinnalla – tässä tapauksessa orvokit. Varo
täyttämästä rullia liikaa. Kääri sinua lähinnä oleva arkin reuna täytteiden päälle, taita sitten vasen ja oikea puoli niin ikään täytteiden päälle ja kääri rulla loppuun.
2. Tarjoile rullat pähkinäkastikkeen kanssa, jonka valmistat sekoittamalla kaikki sen ainekset keskenään.

Resepti ja kuvaus; Tastery Foods

image_printTulosta