-, Suolaiset leivonnaiset-Italialainen rucolapizza

Italialainen rucolapizza

Pohja

2 dl vettä
½ pkt hiivaa
1 tl suolaa
1 rkl öljyä
5 ½ dl vehnäjauhoja
tai valmis pakastepizzapohja

Täyte

2 dl tomaattimurskaa
1-2 ruukkua villirucolaa
150 g fetajuustoa
2 rkl oreganosilppua
1 dl parmesan-juustoa tai emmental-juustoa

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola, öljy ja jauhot. Alusta taikinaksi. Anna kohota. Painele taikina pellille. Levitä tomaattimurskaa tai tomaattiketsuppia pohjan päälle kerros.

Silppua rucola salaattia tomaatin päälle. Laita rucolan päälle fetajuustoa muruina. Päällimmäiseksi tuoretta oreganoa ja parmesania (voit myös käyttää esim. emmentaljuustoa). Pizza paistetaan 225 °C, n. 20 min. Valmispohjaa käytettäessä paistoaika on lyhyempi.

2019-01-04T13:39:43+00:00Kasvis, Suolaiset leivonnaiset|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt