Tiesitkö, että Romainen lehdestä saa oivan tacokuoren? Skagen sopii täydellisesti sen täytteeksi. Testaa helppo resepti ja ihastu!

4 annosta

Ainekset
300 g katkarapuja sulatettuna
100 g majoneesia
100 g créme fraîchea
1 rkl sitruunan kuoriraastetta
tabascoa maun mukaan
mustapippuria
1 ruukku Järvikylän Romainea

Valmistus

  1. Puristele ravut siivilässä mahdollisimman kuiviksi.
  2. Sekoita ravut, majoneesi ja créme fraîche. Mausta sitruunankuorella, tabascolla ja mustapippurilla.
  3. Asettele salaatinlehtiä kaksi vierekkäin ja yksi päälle. Laita skagenia keskelle.

Vinkki: vegaanisen version saat korvaamalla ravut paistetulla tofulla ja majoneesi sekä créme fraîche vegaanisilla versioilla.

image_printTulosta