Raikas, yrttinen jogurttikastike tuo makua savukala-vesikrassisalaattiin. Tarjoa salaatti esimerkiksi ruisnachojen, karjalanpiirakoiden tai maukkaan leivän kanssa.
4 annosta
20 minuuttia
Ainekset
2 dl maustamatonta jogurttia
1 ruukku Järvikylän Tilliä
1 ruukku Järvikylän Minttua
½ ruukkua Järvikylän Oreganoa
2 valkosipulin kynttä
¼ tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
2 tl juoksevaa hunajaa
1 kurkku
1 ruukku Järvikylän Ruustinna Salaattia
300 g lämminsavulohifileetä
2 ruukkua Järvikylän Vesikrassia
Valmistus
- Mausta jogurtti silputuilla yrtinlehdillä, valkosipulilla, mausteilla ja hunajalla.
- Halkaise kuorittu kurkku, vetäise siemenet lusikalla pois, viipaloi puolikkaat ja sekoita ne jogurttikastikkeeseen.
- Revi salaatinlehdet laakeaan tarjoiluastiaan, aseta ruodottomat ja nahattomat lohipalat päälle.
- Levitä jogurttikurkut ja silppua vesikrassin lehdet pinnalle.