Raikas, yrttinen jogurttikastike tuo makua savukala-vesikrassisalaattiin. Tarjoa salaatti esimerkiksi ruisnachojen, karjalanpiirakoiden tai maukkaan leivän kanssa.

4 annosta
20 minuuttia

Ainekset
2 dl maustamatonta jogurttia
1 ruukku Järvikylän Tilliä
1 ruukku Järvikylän Minttua
½ ruukkua Järvikylän Oreganoa
2 valkosipulin kynttä
¼ tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
2 tl juoksevaa hunajaa
1 kurkku
1 ruukku Järvikylän Ruustinna Salaattia
300 g lämminsavulohifileetä
2 ruukkua Järvikylän Vesikrassia

Valmistus

  1. Mausta jogurtti silputuilla yrtinlehdillä, valkosipulilla, mausteilla ja hunajalla.
  2. Halkaise kuorittu kurkku, vetäise siemenet lusikalla pois, viipaloi puolikkaat ja sekoita ne jogurttikastikkeeseen.
  3. Revi salaatinlehdet laakeaan tarjoiluastiaan, aseta ruodottomat ja nahattomat lohipalat päälle.
  4. Levitä jogurttikurkut ja silppua vesikrassin lehdet pinnalle.
image_printTulosta