Helppo katkarapupannu syntyy katkaravuista, keitetyistä perunoista ja parsakaalista. Tuoreet yrtit, lehtipersilja ja valkosipuliruoho tai ruohosipuli, raikastavat annoksen. Kivaa vaihtelua arkeen!
2 annosta
helppo
Ainekset
180 g pakaste katkarapuja
n. 350 g keitettyjä perunoita (10 pientä, 5 isoa)
öljyä paistamiseen
3 valkosipulinkynttä
1 tl chilirouhetta tai pala tuoretta chiliä
loraus sitruunamehua
½ pienestä parsakaalista
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
½ ruukkua Järvikylän Lehtipersiljaa ja
½ ruukkua Järvikylän Valkosipuliruohoa tai Järvikylän Ruohosipulia
TAI ½ rasia Järvikylä Kalamix
Valmistus
- Sulata ja valuta katkaravuista ylimääräiset nesteet pois.
- Lisää öljyä pannulle, lisää siihen pilkotut valkosipulit sekä chili. Paista katkarapuja muutama minuutti pannulla niin että loppu neste haihtuu ja ravut saavat makua ja väriä. Lisää loraus sitruunanmehua. Siirrä odottamaan.
- Pilko keitetyt perunat sekä parsakaali, lisää pannulle öljyä. Paista perunat ja parsakaalit niin, että ne ovat saaneet kauniin paistopinnan.
- Lisää joukkoon paistetut katkaravut. Lisää suola ja mustapippuria myllystä. Hienonna yrtit ja lisää veitsellä joukkoon.