Helppo katkarapupannu syntyy katkaravuista, keitetyistä perunoista ja parsakaalista. Tuoreet yrtit, lehtipersilja ja valkosipuliruoho tai ruohosipuli, raikastavat annoksen. Kivaa vaihtelua arkeen!

2 annosta
helppo

Ainekset
180 g pakaste katkarapuja
n. 350 g keitettyjä perunoita (10 pientä, 5 isoa)
öljyä paistamiseen
3 valkosipulinkynttä
1 tl chilirouhetta tai pala tuoretta chiliä
loraus sitruunamehua
½ pienestä parsakaalista
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
½ ruukkua Järvikylän Lehtipersiljaa ja
½ ruukkua Järvikylän Valkosipuliruohoa tai Järvikylän Ruohosipulia
TAI ½ rasia Järvikylä Kalamix 

Valmistus

  1. Sulata ja valuta katkaravuista ylimääräiset nesteet pois.
  2. Lisää öljyä pannulle, lisää siihen pilkotut valkosipulit sekä chili. Paista katkarapuja muutama minuutti pannulla niin että loppu neste haihtuu ja ravut saavat makua ja väriä. Lisää loraus sitruunanmehua. Siirrä odottamaan.
  3. Pilko keitetyt perunat sekä parsakaali, lisää pannulle öljyä. Paista perunat ja parsakaalit niin, että ne ovat saaneet kauniin paistopinnan.
  4. Lisää joukkoon paistetut katkaravut. Lisää suola ja mustapippuria myllystä. Hienonna yrtit ja lisää veitsellä joukkoon.
image_printTulosta