10 kappaletta 30 minuuttia
1 ruukku Järvikylän Valkosipuliruohoa
1 ruukku Järvikylän Timjamia
1 ruukku Järvikylän Thaibasilikaa tai Aasian Minttua
10 notkeaa, isoa rieskaa
300 g maustamatonta tuorejuustoa
mustapippuria myllystä
10 isoa palvikinkkuviipaletta
10 isoa juustoviipaletta
Pinnalle
100 g juustoraastetta
Silppua yrtit. Levitä ohut kerros tuorejuustoa rieskoille ja ripottele silputut yrtit juuston päälle. Mausta mustapippurilla. Aseta jokaiselle rieskalla kinkku- ja juustoviipaleet ja rullaa rieskat. Siirrä rieskat alumiinivuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.
Gratinoi uunissa 225-asteessa 8–10 minuuttia.
Nauti piknikillä.
Vinkki!
Älä jätä roskia luontoon. Alumiinivuoat kuuluvat metallijätteeseen.