Kesäinen maissisalaatti on kevyt ja raikas salaatti ateriaksi tai lisukkeeksi. Makua tuovat feta, sitruuna ja tuore sitruunamelissa.
Resepti ja kuvaus Tastery Foods.
2 annosta
30 min
helppo
Ainekset
loraus ekstra-neitsytoliiviöljyä
0,5 sitruunan kuori, raastettuna
loraus sitruunamehua
suolaa
1 maissintähkä, grillattuna
1 ruukku Järvikylän Kartanon salaattia, suupaloiksi revittynä
3 retiisiä, ohueksi viipaloituina
kourallinen murusteltua fetaa
pari kourallista Järvikylän Sitruunamelissaa
Valmistus
1. Lisää oliiviöljy, sitruunankuori ja mehu sekä ripaus suolaa suuren kulhon pohjalle ja sekoita.
2. Leikkaa maissinjyvät irti grillatusta maissista ja lisää kulhoon yhdessä salaatin, retiisiviipaleiden ja puolien sitruunamelissojen kanssa.
3. Sekoita salaatti huolellisesti ja tarjoile murustellun fetan ja lopun sitruunamelissan kanssa.