4 annosta, 30 minuuttia + pyrstöjen sulamisaika
16 raakaa jättikatkaravun pyrstöä
öljyä
1 ruukku Järvikylän Rosmariinia
½ tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
3 valkosipulin kynttä
Kastike
½ prk (75 g) ranskankermaa
½ dl makeaa ja vahvaa chilikastiketta
Anna jättikatkarapujen sulaa jääkaapissa vuorokauden verran. Ota pyrstöt huoneenlämpöön 15–30 minuuttia ennen grillausta. Sipaise parilaan öljyä ja lisää rosmariinioksat ja jättikatkaravun pyrstöt pannuun. Pariloi pyrstöt molemmilta puolita kunnes ne ovat muuttuneet punertaviksi ja ovat kypsiä. Sekoita kastikkeen aineet huolettomasti.
Tarjoa rosmariinipariloidut jättikatkaravut kastikkeen ja maalaisleivän kanssa.