Superhelppo mansikka-rahkapaistos syntyy valmiiseen taikinapohjaan ja saa makunsa raikkaasta, tuoreesta mintusta. Tarjoa jälkiruokana tai kahvipöydässä kinuskikastikkeen tai jäätelön kanssa.
Ainekset
200 g kauramurotaikinaa, pakaste
1 prk (200 g) vaniljarahkaa (esim. Valio)
1 tl perunajauhoja
½ – ¾ dl sokeria
1 ruukku Järvikylän Minttua
5 dl mansikoita
Valmistus
- Painele sulanut taikina piirasvuokaan (noin ø 23 cm) tai pieniin piirasvuokiin.
- Sekoita rahka, perunajauhot, sokeri, silputtu minttu ja pilkotut mansikat. Levitä täyte pohjan päälle vuokaan.
- Paista uunin alatasolla 180–200 asteessa noin 25 minuuttia.
- Tarjoa kinuskikastikkeen tai jäätelön kanssa.