Superhelppo mansikka-rahkapaistos syntyy valmiiseen taikinapohjaan ja saa makunsa raikkaasta, tuoreesta mintusta. Tarjoa jälkiruokana tai kahvipöydässä kinuskikastikkeen tai jäätelön kanssa.

Ainekset
200 g kauramurotaikinaa, pakaste
1 prk (200 g) vaniljarahkaa (esim. Valio)
1 tl perunajauhoja
½ – ¾ dl sokeria
1 ruukku Järvikylän Minttua
5 dl mansikoita

Valmistus

  1. Painele sulanut taikina piirasvuokaan (noin ø 23 cm) tai pieniin piirasvuokiin.
  2. Sekoita rahka, perunajauhot, sokeri, silputtu minttu ja pilkotut mansikat. Levitä täyte pohjan päälle vuokaan.
  3. Paista uunin alatasolla 180–200 asteessa noin 25 minuuttia.
  4. Tarjoa kinuskikastikkeen tai jäätelön kanssa.
image_printTulosta