4 annosta, 40 minuuttia
Yrttivoi
50 g voita
1 tl pippuriseosta
¼ tl suolaa
½ ruukkua Järvikylän Oreganoa
½ ruukkua Järvikylän Basilikaa
¼ ruukkua Järvikylän Timjamia
4 valkosipulin kynttä murskattuna
Kasvikset
400 g kukkakaalia
250 g parsakaalia
4 porkkanaa
2 makeaa, pitkää paprikaa
1 sipuli
yrttisuolaa
4 oksaa Järvikylän Rosmariinia
4 arkkia leivinpaperia
narua
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita mausteet, silputut yrtit ja valkosipuli pehmeän voin joukkoon.
Paloittele esikäsitellyt kasvikset ja jaa palat leivinpaperiarkeille. Mausta kasvikset yrttisuolalla ja jaa maustevoi sekä rosmariinin tai laventelin oksat päälle. Rutista leivinpaperit nyyteiksi ja sido narulla.
Kypsennä uunissa 20–30 minuuttia.