Minttu-suklaatryffelit ovat helppo herkku joululahjaksi, myyjäisiin tai omaan nautiskeluun kaakaon, suklaakahvin tai glögin kanssa. Resepti by Peggyn pieni punainen keittiö.
Noin 20 kpl
1 dl kuohukermaa
250 g tummaa suklaata
20 g voita
3 rkl Järvikylän vahvaa minttua hienonnettuna
1 tl vanilja-aromia
1 tl tummaa kaakaojauhetta
Mittaa kerma, paloiteltu suklaa ja voi kattilaan. Sulata seos miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Lisää joukkoon hienonnettu minttu ja vanilja-aromi.
Viilennä seosta jääkaapissa noin 8 h. Nostele lusikalla massasta pieniä suklaapaloja. Muotoile suklaa käsissä pyöreiksi palloiksi.
Ripottele lopuksi kevyesti kaakaojauhetta pintaan. Nosta tryffelit hetkeksi viileään, asettele kauniisti ja tarjoile.