Maistuvat kesärullat voi täyttää oman maun mukaan esimerkiksi yrteillä, kasviksilla ja jokiravun pyrstöillä. Dippaa maapähkinädipissä ja nauti!
4 rullaa
valmistusaika 30 min
Ainekset
1 iso porkkana, ohuiksi tikuiksi leikattuna
1/2 kurkku, ohuiksi tikuiksi leikattuna
pieni pala keräkaalia, ohuiksi tikuiksi viipaloituna
1 dl jokiravun pyrstöjä
6 riisipaperiarkkia
kourallinen Järvikylän Korianteria
kourallinen Järvikylän Aasian minttua
kourallinen Järvikylän orvokin kukkia
Maapähkinädippi
0,5 dl maapähkinävoita
3 rkl kuumaa vettä
1 rkl soijaa
1/2 raastettua valkosipulinkynttä
1,5 tl raastettua inkivääriä
Valmistus
- Upota riisipaperiarkit kylmään veteen noin 15 sekunniksi ja levitä sitten ison lautasen tai työtason pinnalle. Täytä arkit vihanneksilla, ravunpyrstöillä ja yrteillä sekä orvokin kukilla. Täytteet kannattaa lisätä rullan keskelle. Aseta alimmaksi ne tuotteet, joiden haluat näkyvän rullien pinnalla – tässä tapauksessa orvokit. Varo täyttämästä rullia liikaa.
- Kääri sinua lähinnä oleva arkin reuna täytteiden päälle, taita sitten vasen ja oikea puoli niin ikään täytteiden päälle ja kääri rulla loppuun.
- Tarjoile rullat pähkinäkastikkeen kanssa, jonka valmistat sekoittamalla kaikki sen ainekset keskenään.