4 annosta
400 g broilerifileetä
1 tl suolaa
1 ½ tl kutakin: jeera siemeninä, korianterinsieniä, rouhittua mustapippuria
1 laakerinlehti murskattuna
1 kanelitanko murskattuna
1 sipuli silputtuna
½ dl öljyä
2 tl kurkumaa
3 dl kanalientä
1 dl jogurttia
1–2 rkl hunajaa
1 ruukku Järvikylän Tilliä
1 ruukku Järvikylän Valkosipuliruohoa
Mausta pilkotut broilerifileet suolalla. Kuumenna pannu, lisää mausteet ja paahda noin minuutti, koko ajan käännellen. Lisää öljy pannuun, ruskista kanapalat ja sipulisilppu. Lisää kurkuma ja kanaliemi. Hauduta noin 5 minuuttia.
Sekoita jogurtti, hunaja ja silputut yrtit valmiiseen kastikkeeseen.
Tarjoa Järvikylän Korianterilla maustetun, keitetyn riisin kanssa.