4 annosta
1 ruukku Järvikylän Korianteria
1 dl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 punainen chili
½ tl suolaa
1 ½ kg marinoimattomia wingsejä
1 dl hoisinkastiketta
1 limen mehu
suolaa
Tee korianteriöljy: Soseuta sauvasekoittimella puolet korianterista ja oliiviöljy tasaiseksi soseeksi. Murskaa valkosipulinkynsi ja hienonna parin sentin pala chiliä; soseuta ne oliiviöljyseoksen joukkoon. Mausta suolalla.
Sekoita wingsien sekaan puolet korianteriöljystä. Grillaa kypsiksi niin, että wingsit saavat väriä, rasva sulaa ja nahka rapeutuu. Nosta wingsit loppuun öljyyn, anna maustua hetki.
Dippiä varten sekoita hoisinkastike, loput korianterista hienonnettuna ja haluamasi määrä chiliä. Sekoita joukkoon limemehu. Lisää suola.