Rapeat aasialaiset wingsit saavat makua korianteriöljystä ja täyteläisestä hoisin-dipistä. Täydellinen herkku aasialaisen ja mausteisen ruoan ystävälle!
4 annosta
Ainekset
1 ruukku Järvikylän Korianteria
1 dl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 punainen chili
½ tl suolaa
1 ½ kg marinoimattomia wingsejä
1 dl hoisinkastiketta
1 limen mehu
suolaa
Valmistus
- Tee korianteriöljy: Soseuta sauvasekoittimella puolet korianterista ja oliiviöljy tasaiseksi soseeksi. Murskaa valkosipulinkynsi ja hienonna parin sentin pala chiliä; soseuta ne oliiviöljyseoksen joukkoon. Mausta suolalla.
- Sekoita wingsien sekaan puolet korianteriöljystä. Grillaa kypsiksi niin, että wingsit saavat väriä, rasva sulaa ja nahka rapeutuu. Nosta wingsit loppuun öljyyn, anna maustua hetki.
- Dippiä varten sekoita hoisinkastike, loput korianterista hienonnettuna ja haluamasi määrä chiliä. Sekoita joukkoon limemehu. Lisää suola.