Järvikylän syötävät koristeorvokit sopivat kauneimpien kakkujen, jälkiruokien ja juomien koristeluun.
Vinkki: orvokit kestävät pidempään prässättyinä
Perinteinen tapa
Laita puhdas talouspaperin pala paksun kirjan väliin ja levitä orvokit paperille. Lisää toinen talouspaperin pala päälle ja sulje kirja. Nosta painoksi vielä muutama paksu kirja ja anna kukkien kuivua 2–3 vuorokautta.
Orvokkien pikaprässäys mikrossa
Tarvitset: 2 kaakelilaattaa, talouspaperia ja leivinpaperia
1. Aseta kaakeli sileä puoli ylöspäin. Lisää päälle pari kerrosta talouspaperia ja kerros leivinpaperia. Asettele päälle orvokit.
2. Peitä orvokit leivinpaperipalalla ja talouspaperikerroksilla. Nosta kaakeli painoksi sileä puoli alaspäin.
3. Laita mikroon minuutiksi täydellä teholla.