10 annosta, valmistusaika 10 minuuttia + maustumisaika
1 ruukku Järvikylän Oreganoa
1 ruukku Järvikylän Minttua
1 ruukku Järvikylän Lehtipersiljaa
¾ dl oliiviöljyä
1 limen mehu
2 tl ruokokidesokeria tai sokeria
1 tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
1 punainen tai vihreä chili
250 g vihreitä tai tummia oliiveja
200 g varrellisia kapriksia
Tarjoiluun
400 g fetajuustoa
4 kypsää tomaattia
Silppua yrttien lehdet, siirrä silppu kulhoon ja lisää öljy, ohueksi raastettu limen kuori ja mehu, sokeri, mustapippuri ja silputtu chili. Sekoita hyvin. Sekoita valutetut oliivit ja kaprikset joukkoon. Anna maustua 30 minuutista seuraavaan päivään.
Tarjoa fetajuuston, oliivien ja rapeakuorisen patongin kanssa.