2 annosta valmistusaika 10 minuuttia

½ ruukkua Järvikylän Basilikaa
½ ruukkua Järvikylän Ruohosipulia
2 rkl voita ja öljyä
4 kananmunaa
½ dl vettä tai kermaa
1 dl juustoraastetta
¼ – ½ tl suolaa
¼ tl rouhittua valko- tai mustapippuria

Silppua yrtit. Sekoita silppu, kananmunat, neste, juustoraaste ja mausteet. Sulata rasva paistinpannussa ja kaada seos pannuun. Sekoittele pari minuuttia ja anna munakkaan hyytyä miedolla lämmöllä 3–5 minuuttia. Silppua ruohosipulia valmiin munakkaan pinnalle.

Nauti hyvän leivän kera.

Vinkki!

Valmista lehtikaali-juustomunakas, käytä yrttien tilalla tai ohessa 1 rk Järvikylän Lehtikaalia.

image_printTulosta