Kesäisen raikas vesimeloni-fetasalaatti kootaan Pehtoorin, Kartanon tai Ruustinnan salaatista ja maustetaan herkullisella basilikavinegretellä.
4 annosta
Ainekset
1 pussi Järvikylän Pehtoorin salaattia (tai ruukku) tai
1 ruukku Kartanon salaattia tai
1 ruukku Ruustinnan salaattia
½ vesimeloni
½ punasipuli
150 g fetaa
Basilikavinaigrette
1 ruukku Järvikylän Basilikaa
½ dl oliiviöljyä
2 rkl valkoista balsamicoa
suolaa & mustapippuria
Valmistus
- Revi salaatti tarjoiluastialle. Asettele päälle kuutioitu vesimeloni ja pilkottu punasipuli. Murenna feta salaatin päälle.
- Hienonna basilikasta noin ¾. Yhdistä basilikasilppu, oliiviöljy ja balsamico. Sekoita voimakkaasti, jotta koostumus paksunee. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria.
- Pilko loput basilikanlehdet ja levitä vinaigreten kanssa salaatin päälle.