Värikäs mozzarellasalaatti on maukas ja raikas salaatti lounaaksi tai lisukkeeksi. Tuore basilika tuo kivaa tuoksua ja makua.
4 annosta, 20 minuuttia
Ainekset
1 ruukku Järvikylän Basilikaa
1 ruukku Järvikylän Villirucolaa tai
1 pussi Järvikylän Rucola pussissa
1 pussi Järvikylän Jääsalaattia tai
1 ruukku Järvikylän Pehtoorin salaattia
16 kirsikkatomaattia
2–4 palloa (à 125 g) mozzarellajuustoa
oliiviöljyä
tummaa balsamikastiketta
karkeaksi rouhittua mustapippuria
merisuolahiutaleita
Valmistus
- Irrota basilikanlehdet ja leikkaa rucola. Halkaise pestyt kirsikkatomaatit.
- Kokoa salaatit, yrtit ja kirsikkatomaatinpuolikkaat lautasille salaatiksi.
- Halkaise valutetut mozzarellapalloset repäisemällä ja nosta palat annoksin päälle.
- Valuta oliiviöljyä ja tummaa balsamikastiketta salaattiannosten päälle, ripottele hiukan mustapippuria ja merisuolaa pinnalle tai tarjoa kastikeainekset ja mausteet erikseen.