Värikäs mozzarellasalaatti on maukas ja raikas salaatti lounaaksi tai lisukkeeksi. Tuore basilika tuo kivaa tuoksua ja makua.

4 annosta, 20 minuuttia

Ainekset
1 ruukku Järvikylän Basilikaa
1 ruukku Järvikylän Villirucolaa tai
1 pussi Järvikylän Rucola pussissa
1 pussi Järvikylän Jääsalaattia tai
1 ruukku Järvikylän Pehtoorin salaattia
16 kirsikkatomaattia
2–4 palloa (à 125 g) mozzarellajuustoa
oliiviöljyä
tummaa balsamikastiketta
karkeaksi rouhittua mustapippuria
merisuolahiutaleita

Valmistus

  1. Irrota basilikanlehdet ja leikkaa rucola. Halkaise pestyt kirsikkatomaatit.
  2. Kokoa salaatit, yrtit ja kirsikkatomaatinpuolikkaat lautasille salaatiksi.
  3. Halkaise valutetut mozzarellapalloset repäisemällä ja nosta palat annoksin päälle.
  4. Valuta oliiviöljyä ja tummaa balsamikastiketta salaattiannosten päälle, ripottele hiukan mustapippuria ja merisuolaa pinnalle tai tarjoa kastikeainekset ja mausteet erikseen.
image_printTulosta