4 annosta, 25 minuuttia
300 g kalafileetä (kuha, siika, ahven)
1 rkl kala- tai soijakastiketta
1 ruukku Järvikylän Sitruunamelissaa
3 cm:n pala inkivääriä
1–2 punaista chiliä
1 vihreä chili
1 kalaliemikuutio
6 dl vettä
3 rkl (n. 50 g) Tom Yam -tahnaa (esim. Spice Up)
200 g kiinteitä herkkusieniä
4 valkosipulin kynttä
1 ruukku Järvikylän Rucolaa
Järvikylän Korianteria
Suikaloi kalafilee ja valuta soijakastike suikaleiden päälle. Irrota sitruumelissan lehdet. Silppua inkivääri ja siemenettömiksi putsatut chilit. Laita silput kattilaan, murenna liemikuutio päälle, lisää vesi ja Tom Yam- tahna, keitä 5 minuuttia.
Viipaloi putsatut herkkusienet ja kuoritut valkosipulin kynnet ja lisää viipaleet kiehuvaan limeen. Jatka keittämistä 5 minuuttia. Lisää maustetut kalapalat, rucolan lehdet ja hauduta vielä 5 minuuttia.
Silppua sitruunamelissan ja korianterin lehdet ja lisää silppu kuumaan keittoon. Anna makujen tasaantua 5 minuuttia ennen tarjoamista.