Paahdetut sipulit maustetaan tuoreella timjamilla ja persiljalla. Siirappi tuo niihin ihanaa makeutta. Sopii hienosti vaikka paistetun pihvin tai broilerin lisukkeeksi.
8 annosta, 45 minuuttia
Ainekset
1 kg pieniä sipuleita
½ dl öljyä
2 rkl siirappia
½ ruukkua Järvikylän Timjamia
½ ruukkua Järvikylän Persiljaa
1 tl suolaa
1 tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
Valmistus
- Kuori sipulit. Helpota kuorimista liottamalla sipuleita 15 minuuttia haaleassa vedessä.
- Kuumenna öljy pannussa, lisää sipulit. Kypsennä sipuleita silloin tällöin käännellen kunnes ne ovat kauniin ruskeita, kiiltäviä ja kypsiä.
- Lisää siirappi ja silputut yrtit kypsennyksen loppupuolella joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoa ruokien lisukkeena.