Tämä herkullinen ja mausteinen kana-nuudeliwok on täydellinen arki-illan ateria, joka valmistuu nopeasti ja helposti. Tuoreet vihannekset, cashewpähkinät ja Järvikylän Wokmix, joka sisältää korianteria ja thaibasilikaa, tuovat annokseen raikkautta ja makua. Cayennepippuri ja chili antavat sopivasti potkua, kun taas seesamiöljy ja soijakastike viimeistelevät wokin täyteläisellä maullaan.

3-4 annosta
30 min
helppo

2 valkosipulin kynttä
öljyä paistamiseen
½ tl cayannepippuria
350 g broilerfilettä suikaleina

5 rkl seesamiöljyä
pala inkivääriä (peukalon kokoinen pala)
250 g kaalia
150 g sokeriherneen palkoja
1,5 dl cashewpähkinöitä
1 punainen chilipalko
3 rkl ketjap manis -soijakastiketta
2 rkl osterikastiketta
150 g nuudeleita
1 rasia Järvikylä Wokmix (sisältää korianteria ja thaibasilikaa)

VALMISTUS

  1. Lisää pannulle rypsiöljyä, pilkotut valkosipulinkynnet sekä cayannepippuri.
  2. Kuumenna.
  3. Lisää broilerit ja paista kypsiksi. Siirrä syrjään odottamaan.
  4. Raasta inkivääri ja suikaloi kaali.
  5. Keitä nuudelit.
  6. Lisää seesamiöljy, raastettu inkivääri sekä pilkottu chilipalko pannulle ja paista pähkinöitä, kaalia ja herneenpalkoja hetki.
  7. Lisää keitetyt nuudelit joukkoon ja jatka paistamista.
  8. Lisää lopuksi soijakastike, osterikastike ja kypsät broilerit.
  9. Sekoita ja lisää joukkoon lopuksi pilkottu Järvikylä Wokmix.
image_printTulosta