Aina kun paistat pannulla kalaa, lihaa tai broileria, mukana kannattaa paistaa yrttejä. Maku paranee varmasti!

  • Lohi: salvia, timjami
  • Broileri: salvia, oregano
  • Naudanliha: timjami, rosmariini

2 annosta
7 min
gluteeniton, maidoton, munaton, laktoositon

Ainekset

2 lohileikettä
1 rkl öljyä
1–2 tl sormisuolaa
¼ tl mustapippuria
½ ruukkua Järvikylän Salviaa

Valmistus

  1. Laita paistinpannu liedelle keskilämmölle. Lorauta pannulle tilkka öljyä. Nosta lohipalat pannulle nahkapuoli alaspäin. Paista noin 3–4 minuuttia. Mausta kalan pinta suolalla ja pippurilla tässä vaiheessa.
  2. Ripottele salvian lehtiä lohipalojen päälle ja ympärille lohesta irronneeseen rasvaan. Käännä palat ja jatka paistamista nahkapuoli ylöspäin 2–3 minuuttia.