Helppo ja nopea tapa tuoda tuoreutta, väriä ja runsaasti makua suosikkipizzaasi. Kannattaa kokeilla myös pastan kanssa!

Pesto valmistetaan perinteisesti basilikasta, mutta testaa muitakin Järvikylän yrttejä. Esimerkiksi rucola, tilli tai persilja sopii hyvin peston raaka-aineeksi.

4 annosta
gluteeniton
helppo

Ainekset

2 pussia Järvikylän Rucolaa tai 1 ruukku Järvikylän Basilikaa 
4 rkl pinjansiemeniä
4 rkl raastettua parmesaanijuustoa
2 dl oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi
0,5 tl mustapippuria
1 tl suolaa

Valmistus

Hienonna kaikki aineet keskenään sauvasekoittimella tai blenderillä.

Vinkki: Vie pizza uudelle tasolle lisäämällä päälle tuoretta Järvikylän Oreganoa! Tuoreen oreganon maku on aivan erilainen kuin kuivatun.