Paistettu tofu saa kaveriksi kasviksia, kananmunaa ja tuoreita yrttejä. Annos syntyy helposti yhdellä pannulla.

2 isoa annosta

Ainekset
1 pkt tofua
5 rkl seesamiöljyä
4 dl keitettyä riisiä (jasmiini- tai basmati)
1 porkkana
pala kukkakaalia
3 vartta kevätsipulia
2 kananmunaa
pala inkivääriä (peukalon kokoinen pala)
½ limen mehu
3 rkl soijakastiketta
1-3 tl Schiracha kastiketta maun mukaan
1/2 ruukkua Järvikylän Korianteria ja
1/2 ruukkua Järvikylän Thaibasilikaa
TAI 1 rasia Järvikylä Wokmix 

(suolaa halutessasi)

Valmistus

  1. Kuivaa tofu keittiöpyyhkeeseen. Revi se paloiksi ja kuivaa vielä palatkin.
  2. Lisää kuivalle pannulle ja anna kuivua miedolla lämmöllä. Lisää loraus seesamiöljyä sekä 1 rkl soijakastiketta. Jatka paistamista.
  3. Siirrä tofut syrjään ja lisää pannulle seesamiöljyä, raastettu inkivääri, suikaloitu porkkana ja rouhittu kukkakaali. Paista hetki ja lisää seesamiöljyä sekä riisit.
  4. Jatka paistamista. Lisää sitten raa´at kananmunat ja jatka paistamista samalla sekoittaen. Paista niin kauan, että riisi on saanut väriä.
  5. Lisää joukkoon tofu, loppu soijakastike, limen mehu, pilkottu kevätsipuli, pilkotut yrtit sekä schirachakastike. Sekoita. Lisää halutessasi suolaa.
image_printTulosta