Paistettu tofu saa kaveriksi kasviksia, kananmunaa ja tuoreita yrttejä. Annos syntyy helposti yhdellä pannulla.
2 isoa annosta
Ainekset
1 pkt tofua
5 rkl seesamiöljyä
4 dl keitettyä riisiä (jasmiini- tai basmati)
1 porkkana
pala kukkakaalia
3 vartta kevätsipulia
2 kananmunaa
pala inkivääriä (peukalon kokoinen pala)
½ limen mehu
3 rkl soijakastiketta
1-3 tl Schiracha kastiketta maun mukaan
1/2 ruukkua Järvikylän Korianteria ja
1/2 ruukkua Järvikylän Thaibasilikaa
TAI 1 rasia Järvikylä Wokmix
(suolaa halutessasi)
Valmistus
- Kuivaa tofu keittiöpyyhkeeseen. Revi se paloiksi ja kuivaa vielä palatkin.
- Lisää kuivalle pannulle ja anna kuivua miedolla lämmöllä. Lisää loraus seesamiöljyä sekä 1 rkl soijakastiketta. Jatka paistamista.
- Siirrä tofut syrjään ja lisää pannulle seesamiöljyä, raastettu inkivääri, suikaloitu porkkana ja rouhittu kukkakaali. Paista hetki ja lisää seesamiöljyä sekä riisit.
- Jatka paistamista. Lisää sitten raa´at kananmunat ja jatka paistamista samalla sekoittaen. Paista niin kauan, että riisi on saanut väriä.
- Lisää joukkoon tofu, loppu soijakastike, limen mehu, pilkottu kevätsipuli, pilkotut yrtit sekä schirachakastike. Sekoita. Lisää halutessasi suolaa.