Reseptissä grillattu lohi saa seurakseen raikkaan Pak Choin ja aromaattisen valkosipuliruohon, jotka yhdessä inkiväärin ja soijan kanssa luovat upean makuelämyksen. Valmistus on vaivatonta: kääri ainekset folioon ja grillaa, kunnes lohi on mehevän kypsää. Tämä resepti sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaan. Kokeile ja ihastu!
4 annosta
25 min (valmistelu 10 min + grillaus 10 – 15 min)
helppo
Ainekset
1 pss Järvikylän Pak Choita
600 g tuoretta lohta, leikattuna 4 annospalaan
1 ruukku Järvikylän Valkosipuliruohoa
2 rkl inkivääriä, hienoksi suikaloituna
1 rkl soijaa
2 rkl oliiviöljyä
VALMISTUS
- Jaa Pak Choin lehdet neljälle folioarkille ja laita lohi salaatin päälle.
- Ripottele valkosipuliruoho, inkivääri sekä soija lohen päälle ja pirskottele oliiviöljyllä.
- Taita paketti kiinni.
- Aseta lohipaketti suoraan grilliin noin 10–15 minuutiksi, kunnes lohi on kypsää.
- Tarjoile perunoiden kanssa.
VINKKI!
Myös kuhaa voi valmistaa foliossa.