20 nappia à 10 g
1/2 ruukku lehtikaalia varsineen hienonnettuna
1 ruukku Järvikylän Meiramia varsineen hienonnettuna
1 sitruuna
2 valkosipulin kynttä
1 punainen chili
½ tl kurkumaa
1 tl suolahiutaleita
200 g huoneenlämpöistä voita
leivinpaperia
Laita silput kulhoon. Lisää ohueksi raastettu sitruunan keltainen kuoriosa ja -mehu, murskatut valkosipulin kynnet, siemenettömäksi putsattu, silputtu chili, kurkuma, suola ja pehmeä voi. Sekoita aineet hyvin.
Kastele leivinpaperi ja rutista se kuivaksi. Pyöritä maustevoi leivinpaperia apuna käyttäen rullaksi, kierrä päät karkkipaperin tapaan ja siirrä rulla jähmettymään jääkaappiin.
Mausta voista leikatuilla napeilla kasviksia, lihaa, kalaa tai kanaa.