Helppo kukkakaalicouscous on oiva lisuke. Mausteisuus vie lähi-idän makumaailmoihin. Tuore persilja ja perilla tuovat raikkaitta.
4 annosta
Ainekset
1 (500 g) kukkakaali
¼ dl oliiviöljyä
½ tl suolaa
½ tl juustokuminaa
¼ tl mustapippuria rouhittuna
1 maustemitallinen kanelia sekä kardemummaa
1 ruukku Järvikylän Persiljaa
½ ruukkua Järvikylän Perillaa
Valmistus
- Murusta kukkakaali monitoimikoneessa.
- Kuumenna öljy, suola ja mausteet laakeassa pannussa, lisää kukkakaalimuru ja anna sen hiukan rapsakoitua.
- Silppua yrttien lehdet joukkoon.
Voit muuntaa couscousin tabboulehiksi lisäämällä siihen pieniä paprika-, tomaatti-, kurkkukuutioita ja runsaasti Järvikylän Minttua silputtuna ja sitruunasta puristettua mehua.