Helppo kukkakaalicouscous on oiva lisuke. Mausteisuus vie lähi-idän makumaailmoihin. Tuore persilja ja perilla tuovat raikkaitta.

4 annosta

Ainekset

1 (500 g) kukkakaali
¼ dl oliiviöljyä
½ tl suolaa
½ tl juustokuminaa
¼ tl mustapippuria rouhittuna
1 maustemitallinen kanelia sekä kardemummaa
1 ruukku Järvikylän Persiljaa
½ ruukkua Järvikylän Perillaa

Valmistus

  1. Murusta kukkakaali monitoimikoneessa.
  2. Kuumenna öljy, suola ja mausteet laakeassa pannussa, lisää kukkakaalimuru ja anna sen hiukan rapsakoitua.
  3. Silppua yrttien lehdet joukkoon.

Voit muuntaa couscousin tabboulehiksi lisäämällä siihen pieniä paprika-, tomaatti-, kurkkukuutioita ja runsaasti Järvikylän Minttua silputtuna ja sitruunasta puristettua mehua.