4:lle

2 isohkoa kesäkurpitsaa
1 chilipalko
2 valkosipulin kynttä
2 rkl oliiviöljyä
0,5 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1/2 limen mehu
1/2 ruukkua Järvikylän lehtipersiljaa
4 rkl pinjansiemeniä paahdettuna
Viimeistelyyn tuoretta parmesaania

Halkaise kesäkurpitsat ja poista siemenet. Suikaloi ohuiksi pitkiksi suikaleiksi esim. julienne-raudalla. Viipaloi chili ja valkosipulit. Kaada öljyäpannulle ja kuullota kurpitsasuikaleet, chili ja valkosipuli kevyesti. Mausta suolalla, pippurilla, limen mehulla ja hienonnetulla lehtipersiljalla. Viimeistele annokset paahdetuilla pinjansiemenilläja raastetulla parmesaanilla. Tarjoile lämpimänä lisäkkeenä tai kasvisruokana.

image_printTulosta