5–10 annosta, 45 minuuttia
400 g naudan paistijauhelihaa
1 punasipuli
2 rkl öljyä
1 rkl vehnäjauhoja
1 ancho chili, kuivattu
1 dl kermaa
2 dl vettä
1 ruukku Järvikylän Oreganoa
suolaa, rouhittua mustapippuria
10 isoa grilliherkkusientä
Pinnalle
1 dl juustoraastetta
Vuokaan
1 dl kermaa
½ dl pieniä paprikakuutioita
Ruskista jauheliha ja silputtu punasipuli öljyssä paistinpannussa. Lisää kokonainen ancho-chili pannuun, ripottele vehnäjauhot pinnalle, sekoita ja lisää nesteet pannuun. Anna hautua miedolla lämmöllä, hiljaa poristen noin 15 minuuttia. Saksi pehmennyt chili paloiksi kastikkeeseen, poista chilin kanta. Silppua oregano, jätä muutama varsi koristeluun. Mausta jauhelihaseos oreganosilpulla, suolalla ja pippurilla.
Poista herkkusienistä kannat ja annostele täyte sieniin ja siirrä ne uunivuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle. Valuta kerma vuokaan ja ripottele pienet paprikakuutiot kermaan. Paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.
Viimeistele ruoka tuoreilla oreganon lehdillä. Nauti raikkaan salaatin kanssa.