Täyteläinen feta-oliivikastike pastalle tuo makua arkeen! Fetajuusto ja kalamataoliivit antavat mukavaa suolaisuutta ja tuore oregano viimeistelee annoksen.
2 annosta
n. 20 min
helppo
Ainekset
2 vihreää paprikaa
2 valkosipulin kynttä
1 dl mustia kalamata-oliiveja
¼ dl oliiviöljyä
½ ruukkua Järvikylän Oreganoa
mustapippuria
150 g fetajuustoa
Tarjoiluun
1 rs (300 g) t tuorepastaa
vettä, suolaa
Valmistus
- Kuutioi pestyt, putsatut paprikat ja silppua kuoritut valkosipulin kynnet. Käytä valutetut oliivit kokonaisina tai pilkottuina.
- Laita tässä välissä pastavesi suolan kera kiehumaan ja etene pastan keitossa pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota paprikakuutiot, silputtu valkosipuli ja oliivit pehmeiksi, älä ruskista.
- Mausta oreganosilpulla sekä mustapippurilla ja murenna feta aineksien päälle pannuun.
- Nosta pasta keitinvedestä esim. pastakauhalla kastikkeen päälle paistokasariin ja sekoita.
Tarjoa välittömästi.