Avokadohummus maustuu tuoreella korianterilla. Se sopii tarjottavaksi dippinä, levitteenä tai lisäkkeenä grilliruoalle. Testaa Järvikylän resepti!
Ainekset
1 prk kikherneitä
2 avokadoa
1 rkl tahinia
1 rkl oliivi- tai avokadoöljyä
1 limen mehu
1 valkosipulin kynsi
1 tl suolaa
1/4 tl chilijauhetta
1/4 tl juustokuminaa
1/2 ruukkua Järvikylän Korianteria
ripaus mustapippuria myllystä viimeistelyyn
Valmistus
- Valuta ja huuhtele kikherneet. Kuori ja poista kivet avokadoista.
- Lisää muut ainekset ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Anna makujen tekeytyä hetki viileässä. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla.
- Tarjoile dippinä, levitteenä tai lisäkkeenä grilliruoalle.