Minttu-leipäjuustoruudut ovat kiva tarjottava juhlapöydässä, brunssilla tai pikkunaposteluna. Sitruunarahkan ja tuoreen mintun yhdistelmä on raikas.

noin 24 kpl
valmistusaika 30 minuuttia

Ainekset
1 ruukku Järvikylän Vahvaa Minttua
1 prk (200 g) sitruunarahkaa
600 g leipäjuustoa
½ dl pistaasipähkinöitä rouhittuna

Valmistus

  1. Irrota mintun lehdet ja silppua ne hienoksi. Mausta sitruunarahka silpulla ja laita seos tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin.
  2. Leikkaa hyvin valutettu leipäjuusto noin 2,5 cm:n neliöiksi ja siirrä neliöt tarjoiluvadille.
  3. Pursota minttu-sitruunarahkasta ruusukkeet juustopalojen päälle ja ripottele pistaasipähkinärouhetta ruusukkeiden päälle.