Minttu-leipäjuustoruudut ovat kiva tarjottava juhlapöydässä, brunssilla tai pikkunaposteluna. Sitruunarahkan ja tuoreen mintun yhdistelmä on raikas.
noin 24 kpl
valmistusaika 30 minuuttia
Ainekset
1 ruukku Järvikylän Vahvaa Minttua
1 prk (200 g) sitruunarahkaa
600 g leipäjuustoa
½ dl pistaasipähkinöitä rouhittuna
Valmistus
- Irrota mintun lehdet ja silppua ne hienoksi. Mausta sitruunarahka silpulla ja laita seos tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin.
- Leikkaa hyvin valutettu leipäjuusto noin 2,5 cm:n neliöiksi ja siirrä neliöt tarjoiluvadille.
- Pursota minttu-sitruunarahkasta ruusukkeet juustopalojen päälle ja ripottele pistaasipähkinärouhetta ruusukkeiden päälle.