Vietnamilaiset kesärullat ja korianteri-seesamidippi

4 annosta, vegaaninen

1 ruukku Järvikylän Korianteria
½ punainen chili
1 tl raastettua inkivääriä
½ tl sokeria
1 valkosipulin kynsi tai Järvikylän Valkosipuliruohoa
½ dl soijaa
1 limen mehu
1 tl seesamiöljyä
½ dl paahdettuja seesaminsiemeniä
300 g keitettyjä riisinuudeleita
2 porkkanaa pilkottuna
2 punaista paprikaa pilkottuna
1 kurkku pilkottuna
100 g ituja
16 riisipaperiarkkia

Valmista dippi: soseuta tehosekoittimella puolet korianterista, chili, inkivääri, sokeri, valkosipuli,
soija, limemehu, seesamiöljy ja -siemenet.

Tee rullat: Kasta riisipaperi kuumassa vedessä.

Kääri arkin sisään nuudeleita, korianteria ja kasviksia. Tarjoile dipin kanssa.