--Vegaaninen tofu-pestopasta

Vegaaninen tofu-pestopasta

2 reilua annosta

200 g pastaa
200-250 g maustamatonta tofua
n. ½ prk Järvikylä Vegaaninen basilikapesto (tai reilumminkin halutessasi)
1 ruukku Järvikylän villirucolaa
Öljyä paistamiseen

Tofun maustamiseen:
1 tl paprikajauhetta
1 rkl soijakastikettta

Tee näin:
Keitä pasta ja lisää 50 g Järvikylä Vegaanista basilikapestoa joukkoon. Kuivaa tofu talouspyyhkeeseen tai talouspaperiin ennen paloittelua. Revi tofu käsin paloiksi ja kuivaa vielä paloja kevyesti. Lisää tofut kuivalle pannulle ja anna tofun kuivua pannulla välillä käännellen, miedolla lämmöllä. Lisää loraus öljyä sekä 1 tl paprikajauhetta. Anna paistua vielä hetki kuumalla pannulla. Lisää lopuksi soijakastike ja jatka hetki paistamista. Lisää tofut pastan joukkoon. Lisää myös rucola.

image_printTulosta
2021-04-08T11:57:35+00:00Pääruoat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uusimmat sisällöt