Vegaaninen pestosalaatti

(n. 4 annosta)

n. 150-200 g pastaa
1 munakoiso
1 prk kypsiä kikherneitä
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 ruukku Järvikylä Pehtoorinsalaattia
Oliiviöljyä paistamiseen
¾ dl kurpitsansiemeniä
1 tl siirappia
1 prk Järvikylä Vegaanista pestoa

Tee näin:
Keitä pasta. Sekoita Järvikylä vegaaninen pesto pastan joukkoon. Paahda kurpitsansiemenet kuivalla pannulla niin, että ne saavat väriä pintaan. Lisää 1 tl siirappia ja sekoita ja anna paistua vielä hetki. Siirrä siemenet kulhoon jäähtymään. Pilko munakoiso paloiksi ja paista palat pehmeiksi runsaassa oliiviöljyssä. Lisää öljyä tarvittaessa pannulle paiston aikana. Munakoiso imee öljyä reilusti itseensä. Siirrä munakoisot syrjään. Sekoita salaatin joukkoon pilkotut tomaatit, valutetut kikherneet, pastat sekä paistetut munakoisot. Lisää päälle siemenet ja tarjoile.